Welkom Bij Onze Carwash


Correcte Prijzen - Uitstekende Service

Waarom Kiezen Voor Carwash Flieberg?

Steeds vaker kiest de autobezitter bij het wassen van zijn wagen voor een professionele autowasinstallatie. Vaak wordt deze keuze gemaakt omdat het gemakkelijker is, maar steeds vaker ook om milieuredenen en kwaliteit. Dit alles kunnen wij u garanderen.

Daarom maakt u de juiste keuze om uw wagen aan onze carwash toe te vertrouwen.

We Bieden:

  • Met bediening (manueel afgedroogd)
  • Kwaliteit
  • Centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken
  • Korte wachttijden
  • Beter dan handmatig wassen
  • Voor binnenreiniging dient vooraf GEEN afspraak gemaakt te worden

Gratis Carwash

Bij particuliere tankbeurten kan men sparen voor een gratis standaard carwashbeurt per 400 liter (1 stempel per 10 liter). Vraag info in de shop.

Abonnement

Voordelig wassen voor de vaste klant!

Bent of wordt u een regelmatige bezoeker van carwash Flieberg, dan kan u gebruik maken van ons abonnement. Dit geeft een extra voordeel van 10%!

Een abonnement kan u op elk moment aanvragen in onze shop. Bij aankoop van deze abonnementen kunnen ook facturen opgemaakt worden. Zo hoeft u niet na iedere wasbeurt een BTW-briefje te vragen en kan u het volledige bedrag éénmalig inbrengen.

Tijd Is Geld

Vandaag meer dan ooit is vooral de factor tijd in het zakenleven niet meer weg te denken. Of het nu om een éénmanszaak gaat, of om een groot bedrijf… Tijd is kostbaar!

Een 'vlekkeloos' imago...

Eveneens belangrijk is het imago, het beeld naar klanten toe dat uw zaak typeert. Een niet te verwaarlozen aspect hierbij is het wagenpark. Een wagen is als een visitekaartje. Verzorgde wagens zijn een rollende publiciteit die meehelpen om de kwaliteit van het bedrijf naar buiten te dragen...

Alleen vraagt het onderhoud (wassen, stofzuigen, enz…) veel werk. Daarbij kunnen wij u helpen. Wij staan garant voor een perfect wasresultaat. Natuurlijk krijgt de regelmatige klant een korting en kan er een periodieke factuur verkregen worden.

Voor verdere info kan u steeds terecht in de shop of via volgende kanalen:

Email: carwashflieberg@telenet.be

Tel: 09/230.83.56

Werking


Voordat uw auto vakkundig gewassen wordt, kunt u een keuze maken uit de verschillende wasprogramma’s die carwash Flieberg te bieden heeft. U kan uit een gamma van programma’s kiezen van gewoon wassen en drogen tot en met full option zijnde met velgen, extra glans met teflon en bodemwas.

U kan met elk afzonderlijk programma ook een binnenreiniging (volledig stofzuigen en ramen worden binnen en buiten extra behandeld) combineren.

Vooraleer de wagen in de machine gaat, wordt deze onder hoge druk afgespoten om het loszittende vuil te verwijderen. Deze handeling is zeer belangrijk om geen krassen op de wagen te krijgen. Nadien rijdt u de wagen in de carwash en begint het door u gekozen programma in werking te treden.

Afhankelijk van welk wasprogramma u kiest, ondergaat uw auto een uitgebreide behandeling om het beste resultaat te verkrijgen. Zelf hoeft u niets te doen en kunt u gewoon in de wagen blijven zitten. Door de toepassing van Soft Carlite wassen wij uw wagen glanzend schoon en krasvrij. Wij bieden u een resultaat aan voor een prijs waarover u tevreden zult zijn.


Programma 1 2 3 4
Lavaschuimboog X X X  
Polish Lakverzegeling X X    
Voorwas X X X X
Wax X X X X
Drogen X X X X
Velgen X   X  

Contact & Openingsuren


Als u vragen heeft over onze carwash, dan kan u ons steeds contacteren via;

Tel:
09/230.83.56
Maandag t/m zaterdag

8u tot 18u doorlopend

NIEUW: Alle dagen met binnenreiniging
NIEUWE CARWASH
Nieuw: Lavaschuimgordijn en Polish lakverzegeling
 

Zondag

GESLOTEN
 

VERLOF: van maandag 17/7 t/m donderdag 20/7 open van 8u tot 13u !

 

doorlopend open van 8u tot 18u; alle dagen open (zon- en feestdagen gesloten)
alle dagen met binnenreiniging

                   

Flieberg BV, Hundelgemsesteenweg 471 9050 Gentbrugge (Merelbeke Flora) BE0443.814.689

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo